BVN

Voor degene die het niet weten BVN staat voor: Beste van Vlaanderen en Nederland. Dit is een nederlandse/belgische omroep die programma's uitzend wereldwijd van nederland 1,2,3 en de belgische publieke omroep. Het is altijd interessant om actualiteiten programma's te bekijken, zo blijf je op de hoogte wat er in Nederland speelt.

04062010008

Alleen de afgelopen weken wordt mijn tv kijken verstoort. Wat is er aan de hand?  Zowel in Nederland als in Belgie zijn er verkiezingen. Dit betekent dat bijna alle programma's alleen maar over de verkiezingen gaan. Nova, Een vandaag, DWDD, Terzake, journaals, kiespijn, etc etc. Ik kan geen Balkenende, Rutte, Halsema, Roemer, Wilders etc etc meer zien. Na de verkiezingen schakel ik weer over op BVN. Nu even niet. Tot die tijd gaat mijn voorkeur uit naar Cambodjaanse kareoke. Er is zelfs een keuze uit 3 zenders en dat 24 uur per dag.

04062010011

One thought on “BVN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s