Battambang Resort ( 4 june 2010)

Hier een kleine update: Alhoewel we  nu in Siem Reap zijn, gaat het werk gewoon door in Battambang. Jan en Pharry zorgen er nu voor dat alle bomen op de goede plaats worden geplant. Indien dit niet correct gebeurd, dan zullen we volgend jaar moeten gaan kappen. Ik weet niet of dit onder illegale houtkapping wordt verstaan.

De laatste weken zijn er zeker ruim 100 bomen geplant. Mango, bananen, palm, coconut en nog een aantal merken bomen meer , ik zal je later nog weleens de namen ervan doorgeven. Ook hebben we dragon fruit, durian, en ramboetan  Er zijn 2 grote vijvers uitgegraven die met een kronkelig riviertje in verbinding staan.

CIMG4954

CIMG4955

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s