Angkor Marathon 2011

Vorig jaar zei ik met mijn gekke kop dat ik de Angkor Marathon zou gaan lopen, dwz de 10 km. 6 jaar geleden heb ik mijn been op 2 plaatsen gebroken en sindsdien heb ik niets meer aan sport gedaan. Een mooi doel om ergens weer voor te gaan. Tevens een sponsorloop om geld in te zamelen voor Colt. De planning is om het trainings schema langzaam op te bouwen. En inderdaad, het ging heel erg langzaam. Iedere keer zei ik: ” Morgen ga ik beginnen met lopen” Totdat de tijd verstreek en het nog maar 1 week voor de Angkor Marathon was. Samen met Lily zijn we als een gek gaan trainen. Iedere ochtend een aantal kilometers. Na dag 4 vond mijn achilles pees het mooi genoeg geweest. Overbelast. Toen maar een aantal dagen rust genomen voor de wedstrijd. 4 december was het dan eindelijk zover. ‘sMorgens om 6 uur stonden we al bij de ingang van Angkor. Een aantal vrienden uit Malaysie deden de 21km. Lily en ik vonden 10km meer dan genoeg. Het was een prachtige dag en meer dan 5,500 mensen liepen mee. We hebben de race uitgelopen. Lily en ik finishte in dezelfe tijd: 1uur en 42 minuten. Geen baanbrekende tijden maar voor mij een hele prestatie en ik ben dan ook bijzonder trots op me zelf. Volgend jaar doen we weer mee en nu ga ik echt hiervoor trainen……..
Wat betreft de donaties: Ik heb ruim 450 euro bij elkaar gelopen die binnenkort worden overhandigt aan Colt, weeshuis in Phnom Penh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s