Kumho Tyres…….

We kregen onlangs aanvraag van een Duits bedrijf om een tour te organiseren naar Phnom Koulen met 3 jeeps. Ze hadden wel nog een verzoek….of ze op hun eigen banden mochten rijden….. Nou ja, waarom niet. Blijkt dat het de duitse importeur is van Kumho Tyres en zij hadden een aantal journalisten en fotografen uitgenodigt voor een fotoshoot. Een week voordat deze tour van start ging kregen we 14 nieuwe off road banden toegestuurt. Op alle 3 de jeeps liggen nu Kumho banden en de marketing manager was zeer tevreden. We hadden prachtige dag en de fotograaf kon zich volledig uitleven en ook de journalisten hadden een geweldige ervaring. Zij hadden nog nooit in een jeep A2 gereden. Zij rijden normaal dagelijks in mercedessen, bmw’s, audi’s en noem het maar op…maar dit is andere koek. In december staat er in een duitse off road magazine een 6 pagina’s tellende artikel over deze tour.  Oja,   bijna vergeten…….we mogen de banden houden…..Kumho Tyres bedankt!!!!

One thought on “Kumho Tyres…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s