Philippines…..

Toen ik 9 jaar geleden in Australie was heb ik tijdens mijn reis Gareth (Canada) en Martijn (Nederland) leren kennen. We hebben bijna 3 maanden samen gereisd, van Adelaide naar Perth, daarna Coral Bay, Broome en in Darwin hebben we afscheid van elkaar genomen. Onderweg hebben we veel gedoken en hebben we samen onze Advance Diver cursus gedaan. Ook hebben we afgesproken dat we binnen 10 jaar weer gezamenlijk zouden gaan duiken. Waar? ergens op de wereld waar we nog niet geweest zijn. Een paar maanden geleden hebben we contact met elkaar gehad en een paar emails later is onze keus gevallen op Boracay, Philipijnen.

DSC07718

Ook Lily en Mr. Blue zijn er bij. Wie is Mr. Blue? Wie vroeger mijn reisverslagen las tijdens mijn trip in Australie kan zich nog Mr. Blue herinneren. Mr. Blue is een blauwe hond die bij de receptie zat van Mad Dogs hostel in Perth. Wij vonden het zo zielig dat hij altijd binnen zat en niets van de wereld kon zien. Daarom hebben we besloten om Mr. Blue mee te nemen en onze adventuren met hem te delen. We hebben Mr. Blue toepen geleerd en in Broome heeft hij met ons gesnorkeld. Na ons afscheid in Darwin heeft Gareth hem meegenomen naar Canada. Een paar jaar later is Gareth in Cambodja geweeest en natuurlijk heeft hij Mr. Blue mee naar Cambodja genomen. De laatste jaren heeft Mr. Blue in Cambodja gewoond. En nu na 9 jaar zijn we weer herenigd op Boracay.

DSC07721

Lily heeft eerst een discover dive ochtend gedaan. Kijken of het duiken haar bevalt. Nou, het bevalt haar zo goed  dat ze zich meteen heeft  aangemeld voor een Open Water cursus. Tijdens het schrijven van dit stukje is ze al weer onder water. Fotos volgen later.

DSC07724

and what about me? Na de eerste duik heb ik een oor infectie opgelopen. Heb al 5 dagen niet kunnen duiken. Nu hoop ik maar dat het binnen een paar dagen over is want ik wil samen met Lily en mijn buddys nog een paar  duiken gaan maken.

DSC07737

 

6 thoughts on “Philippines…..

  1. ik moet zeggen dat het er heel anders uit ziet dan Volendam.
    Alhoewel daar waren wel veel boten.
    Jammer van je oor infectie hoop dat dat snel over is zodat je nog met Lily kunt duiken. Knap hoor van haar!
    Veel plezier, geniet er maar van je moet zo weer aan het werk! 😉
    groetjes,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s