De eerste week….

De eerste week van het tandartsen project zit er weer op. Iedere ochtend om half zes je bed uit. Het valt niet mee. Maar als je dan de kinderen ziet dan maakt het de dag weer goed. Ik heb nog niet de officiele statistieken in huis maar ik denk dat we ergens tussen de 900 en 1000 kinderen geholpen hebben. We hebben de kinderen van Riverkids, CCOLT en the Library in Phnom Penh gecheckt.Donderdag en vrijdag in een klein dorpje, 80 km van Phnom Penh, een paar hondert kinderen hun tandjes gecheckt en een fluoride behandeling gegeven. Bij CCOLT komen we nu al 5 jaar en dan zie dat zijn vruchten afwerpt. 

We gaan nu weekend vieren en zondagmiddag rijden we naar Kampong Cham. Maandagochtend zijn we in het oude dorpje van Lily. Pteah Kpoh. Hier blijven we 2 dagen. Dan nog een  dag in een dorpje in Prey Veng provincie om vervolgens de laatste 3 dagen de kinderen van PIO (Phnom Penh) te checken.

IMG_0371

4 thoughts on “De eerste week….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s