Dental project 2011……

Het is inmiddels alweer 5 jaar geleden dat we begonnen zijn met het tandartsen projectje. Samen met Dr. Bob, Purobi, Lina en Lily zijn we begonnen om de kinderen van Colt en de kinderen van het dorpje waar Lily vandaan komt, de tanden te checken. Waar nodig te trekken en een fluoride behandeling te geven. 3 dagen duurde het toen. Nu 5 jaar later zijn we met een clubje van bijna 30 man. Tandartsen uit Amerika (San Franscisco en New York) , Cambodja en Vietnam, tandartsen studenten uit Amerika en Cambodja en vrijwilligers uit Japan, Engeland en Nederland.  Nu zijn we bijna 2 weken onder de pannen. Gisteren zijn we begonnen bij Riverkids. Een project in Phnom Penh waar kansarme kinderen worden opgevangen en scholing wordt gegeven. We blijven hier 2 dagen. De eerste dag hebben we meer dan 200 kinderen kunnen behandelen.  Ondanks dat we hier al voor de derde keer komen is het nog steeds hard nodig. Morgen gaan we naar Colt. Ons eigen weeshuisje. http://www.colt-cambodia.org   Daarna gaan we de countryside in en blijven we een aantal dagen in Kampong Cham en Prey Veng province.

IMG_0322

IMG_0324

IMG_0343

2 thoughts on “Dental project 2011……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s