Vakantie in eigen land….

Mijn ouders zijn nu bijna alweer 2 weken in Cambodja, dwz Siem Reap. Dus hoog tijd om de auto te pakken en erop uit te trekken. Eerste stop: Battambang. 2 jaar geleden zijn ze al in Battambang geweest maar ze hebben ons landje ( 17.000m2) nog niet gezien. Ze hadden wel al fotos gezien maar in het echt is het veel groter dan op de foto. Ook door hun is het landje goedgekeurd en we kunnen binnenkort beginnen met de bouw.

Battambang1

Battambang2

's-Avonds waren we uitgenodigd om een bruiloft bij te wonen van neef van mijn schoonvader. Ik heb niet alle gasten kunnen tellen maar ik schat dat er een kleine 800 man aanwezig waren. Hier betekent een gast dat hij mee eet en drinkt. Niet alleen een bitterballetje of een plakje kaas zoals in Nederland, maar een 7 gangen menu met alles erop en eraan. Soep, vlees, vis, rijst, groente, etc etc en drank in overvloed.

23012011419

Morgen zijn we in Phnom Penh.

 

 

3 thoughts on “Vakantie in eigen land….

  1. Wij zijn toch wel arm,wij hebben een klein lapje grond, een bruiloft met een bitterbal en een stukje kaas ipv een 7 gangen diner, ik heb altijd gedacht dat het omgekeerd was.Snap er nix meer van 🙂 Je moet me toch eens uitleggen wat wij verkeerd doen.!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s