Bij de tandarts…..

Mijn schoonzusje Lina is onlangs afgestudeerd als tandarts aan de universiteit van Phnom Penh. Afgelopen jaar had ze al een klein praktijkje aan huis. Toen had ze al diverse klanten. Nu haar studie afgerond is wilde ze graag een groter praktijk hebben om zo haar klanten nog beter van dienst te zijn. Onlangs heeft ze een pandje gevonden en afgelopen week is alles overgehuisd. De eerste klanten (patienten) hebben al met een brede glimlach de tandartsstoel verlaten. Als je in Phnom Penh bent en je moet naar een tandarts of je wilt je gebit eens grondig reinigen, kom dan eens langs. De kliniek is gevestigd vlakbij de  Riverside en old market.  Succes dr. Lina!!!

DSC04883
DSC04884

3 thoughts on “Bij de tandarts…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s