De tel kwijt….

Ik ben de tel kwijt hoeveel bruiloften ik de afgelopen 7 jaar in Cambodja heb bijgewoond. Het zal ergens tussen de 20 en 30 moeten zijn. Maar het zou best ook meer kunnen zijn. Vandaag hadden we weer een bruiloft. Dit keer op een zeer speciale lokatie. Het werd gehouden in het weeshuisje van ons Bantey Srey Project. Een Frans-Cambodjaans stel, familie van de director wilden de ceremonies samen met de kinderen en andere genodigden vieren. Gelukkig ben ik al getrouwd anders was ik ook een van de assistenten. Nu konden onze vrijwilligers deze taak op zich nemen.  Steve en Ross, dank voor jullie hulp!!

DSC04614
DSC04703
DSC04650

7 thoughts on “De tel kwijt….

  1. Lijkt me heel apart om zo’n bruiloft mee te maken,heel kleurrijk.Maar als je er bij 30 bent geweest, zal het ook wel gewoon worden. Dus als je getrouwd bent mag je geen assistent meer zijn, maar wat ben jij op de bovenste foto aan het doen, jij trekt er zo’n serieus gezicht bij!
    Heel leuk met al die kinderen erbij!

  2. @ Willemien : zo’n bruiloft is idd erg leuk om mee te maken. Dat haren knippen is een ceremonie. De haren worden niet echt geknipt hoor. Is puur een ritueel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s