Joy riding…..

Einde van de middag is het een perfecte tijd om met de jeep een rondje te gaan rijden door de countryside. Ook vandaag weer. In het eerste dorp werden we belaagd door kleine kinderen die van ons eiste dat we de auto moesten inleveren. Tegen zo'n grote groep hangjongeren waren we niet opgewassen en hebben met tegenzin onze jeep afgestaan. Ze kropen meteen achter het stuur en scheurde weg. En wij? Wij moesten terug lopen.

Jeep1

6 thoughts on “Joy riding…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s