Terug in de bewoonde wereld…..

We zijn om 07.00 uur vertrokken uit Banlung. Onderweg nog verschillende stops gemaakt. De infra structuur is nu een stuk beter als voor 7 jaar geleden. Banlung heeft nu geasfalteerde wegen en heeft savonds straatverlichting. Ook wordt er hard gewerkt aan een nieuwe weg van Banlung naar Stung Treng. Het gedeelte naar de Vietnamese grens is al geasfalteerd. Ook is er onlangs een nieuwe brug in gebruik genomen over de Mekong. Vanuit Phnom Penh is er nu een makkelijke verbinding tussen Prey Veng en Kampong Cham.

Ook hebben we weer een bezoekje gebracht aan het dorpje waar  Lily is opgegroeid. Het ligt er nu prachtig bij tussen de rijstvelden.

18082010225

We hadden  een zeer leuke thuiskomst toen we savonds arriveerde in Phnom Penh.  De schoonfamilie van mijn zwager  had een etentje georganiseerd. Met zijn allen op de grond en genieten van het lekkere eten.

18082010228

3 thoughts on “Terug in de bewoonde wereld…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s