Een teken van leven….

Er zijn een aantal lezers die me gemist hebben. De afgelopen week hebben we een hoop gedaan en niet altijd internet bij de hand. Eerst zijn we een paar dagen in Battambang geweest. Er waren wat problemen met de poort. Het probleem is inmiddels opgelost. Daarna weer terug naar Siem Reap en de volgende dag doorgereden naar Kratie. 's-Morgens vroeg met een bootje de Mekong op om de Irrawaddy dolfijnen te spotten. We hebben een stuk of 8 gezien. Toen doorgereden naar Banlung, Ratanakiri. Hier hebben we een 2 daagse jungle trekking gedaan. Op papier staat het altijd leuk zo'n trekking maar als je eenmaal aan het lopen bent dan denk je: waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen. En achteraf  heb je een weer heel voldaan gevoel. Het was een prachtige tocht door de jungle. Gezwommen in riviertjes en beekjes en in een hangmat overnacht. Morgen rijden we 1x terug naar Phnom Penh. Dat wordt weer een hele lange zit.

DSC04058
DSC03959

6 thoughts on “Een teken van leven….

  1. Welkom terug op internet dan maar, klinkt goed. Ik ken dat voldane gevoel wel na een dagje wandelen, in Rome alleen geen beekjes om over te steken en geen hangmatten. Goede reis naar PP.

  2. Zo, dat was zo te zien een pittige wandeling,jullie lijken wel op de militairen met de vierdaagse met die bepakking. Alleen hebben die geen hangmat!

  3. @ Jan en Gerard: dan moeten jullie geen 6 dagen in Kep lodge verblijven maar ook een jungle tocht gaan ondernemen.

    @ Wilhelmien: die slapen in luxe hotels. Wij zijn de echte bikkels en slapen in hangmatten in de jungle

  4. Hey Bikkels, denk er wel aan dat jullie hangmatten hebben op Battambang Resort, waarom is het geen Hangmat Resort geworden, dat is toch de rode draad van jullie beiden volgens mij!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s