7 jaar…..

…..geleden heb ik mijn Yamaha TTR open enduro 250cc aangeschaft.  Een dirt-bike waar ik veel plezier aan heb beleefd Helaas heb ik de laatste jaren weinig gebruik 
van gemaakt. Dus het werd hoog tijd om deze weer van zolder te halen. Vanmiddag door de countryside van Siem Reap getoerd. Ondanks dat ik de meeste weggetjes wel ken, hebben we toch weer nieuwe leuke weggetjes ontdekt. Het blijft geweldig om op kleine paadjes te rijden, door kleine dorpjes met palmbomen. Soms loopt het dood en dan is het gewoon een kwestie van omdraaien en een nieuw pad te kiezen.

28072010141

28072010140

2 thoughts on “7 jaar…..

  1. Ik lees niets over valpartijen, dus ik neem aan dat het allemaal goed is gegaan. Of is die foto van die toeter genomen bij het ziekhuis toen je naar binnen werd gebracht?

  2. Als je niets kunt lezen over valpartijen betekent dit automatisch dat er geen valpartijen hebben plaats gevonden. Je kan rijden of …..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s