Fietsen in Hanoi…

Als rasechte Nederlanders hebben Lily en ik natuurlijk de fiets gepakt in Hanoi. Cees woont een paar kilometer van het oude centrum. Prachtige franse koloniale gebouwen. Soms lijkt het een beetje of we door Phnom Penh rijden. Het grote verschil is dat je gek wordt van al dat getoeter. Ik dacht dat er in Cambodja al aardig op de claxon wordt gedrukt. Nou, in Vietnam kunnen ze hun hand gewoon niet los laten van de claxon. Als je  met het verkeer meegaat dan is het makkelijk fietsen in  Hanoi. Er zijn een aantal grote meren in de stad en leuke parkjes. Alleen waarom mag je hier niet op de stoep fietsen? Een agent gebaarde dat we weer de straat op moesten.

DSC03280

DSC03286

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s