Waar wonen we?

In Cambodja. Dat is een flauw grapje, Andre! (had van Jan kunnen zijn)

Maar even serieus. De afgelopen 3 jaar hebben we een kamer gehad in Lotus Lodge. Dat was gemakkelijk. We hoefde niet op zoek naar een onderkomen. De eerste weken van mei zijn we op vakantie geweest in het zuiden van Cambodja. Daarna zijn we een klein weekje in Battambang geweest. We huren daar een kamer dus als we in Battambang zijn , dan overnachten we daar. Ik zal een foto maken als we de volgende keer in Battambang zijn. De afgelopen week hebben we in het huis van Jan en Pharry (Siem Reap) een kamer gehad. Morgen gaat Lily voor ruim anderhalve week  met vrienden naar Phnom Penh en Sihanoukville. Omdat we een aantal vrijwilligers hebben blijf ik in Siem Reap en heb besloten om in hetzelfde hotel te overnachten als de vrijwilligers. Inmiddels hebben we een huisje gevonden in Siem Reap  maar we kunnen intrek nemen als Lily terug is. Dus dat zal rond 12 junie zijn. En dan kunnen we gelukkig alle spullen weer uitpakken, want de afgelopen tijd leefde we uit een koffer.

Hieronder een foto van het huisje van Jan en Pharry.

01062010004

One thought on “Waar wonen we?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s