In de ww?

Nu we niet meer voor local adventures en lotus lodge werken zijn we in principe werkeloos. Afgezien van het jaar dat ik gebackpackt heb, is het de eerste keer dat ik zonder werk zit. WW (werkeloosheidswet) kennen ze hier niet dus ik ben nu afhankelijk van giften en donaties :-)  

Natuurlijk blijf ik niet thuis zitten (over thuis/huis meer in de volgende blog) en vermaak ik nu mijn tijd als vrijwilliger. Ik begeleid vrijwilligers (de meeste uit Engeland) in diverse projecten.

31052010003

De foto hierboven is vanmorgen gemaakt in een klasje bij SOID, een project in Siem  Reap.

Zelf hebben we met een aantal andere mensen een weeshuisje in Phnom Penh. In een van de volgende blogs zal ik hier meer over vertellen. Voor degene die al een kijkje willen nemen op de website: http://www.colt-cambodia.org

4 thoughts on “In de ww?

  1. Hallo Andre en Lily
    Zondag breng ik je wel wat te eten. Want in de WW is het geen vetpot.
    Kus tot zondag Plony

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s