Waarom Siem Reap….

Er wordt de laatste tijd veel over Siem Reap geschreven. Een paar dagen geleden konden we lezen dat Siem Reap verkozen was tot de 7de geliefde stad van de wereld en nu komt de Telegraaf met een artikel waarom we naar Siem Reap moeten. Helaas vergeet de krant te vermelden dat er veel meer te doen is in Siem Reap dan alleen maar de tempels te bezoeken. Men kan de tempels vanuit de lucht zien met een helicopter of met skyventure maar Siem Reap kun je ook ontdekken met de fiets. Er worden diverse fiets tours aangeboden. Ook kan men naar de watervallen en de jungle met een jeep. Daarnaast zijn er apsara shows en er zijn al 3 , 18 holes golfbanen.En er is nog veel meer, http://www.cambodia-travelpartner.com 

Ik zie jullie binnenkort wel verschijnen in Siem Reap.

 

Siem Reap

 

Jeep19

4 thoughts on “Waarom Siem Reap….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s