Nieuw kantoor…..

De afgelopen periode hebben we vanuit onze woonkamer gewerkt. Tijd dus voor een " echt " kantoor. Ruimte was snel gevonden. Pal naast het restaurant van mijn schoonouders was ruimte beschikbaar. Het was al een tijdje niet meer in gebruik. Na een fikse schoonmaak beurt en een likje verf en wat fotos tegen de muur ziet het er nu weer prachtig uit. We zijn nu makkelijker te vinden. Phsar Kandal/Center Market, Siem Reap. Schuin tegenover de Maybank. Loop gerust even binnen. En voor een kopje koffie/cappuchino of espresso ben je van harte welkom in Fathers Restaurant.

DSC08343

DSC08349

3 thoughts on “Nieuw kantoor…..

  1. Ziet er goed uit, gelukkig staat de jeep nu niet voor de deur. In november komen we zeker langs, maar dan graag iets sterkers dan koffie!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s