Beveiligen…..

Je leest weleens in de krant dat er wordt ingebroken. Dat kan in Nederland maar dat kan ook in Cambodja gebeuren. Je kan je  huis voorzien van bewegingssensors, videocamera's, dieveklauwen, extra sloten op de deur, kogelvrij glas, inbraakalarm, extra hoge muren etc etc.  Ik heb een veel makkelijker oplossing gevonden. Ik heb mijn tuin vol geplant met landmijnen. Een goede dief die bij nog binnen komt!!!

P1100172

6 thoughts on “Beveiligen…..

  1. Ben ik nog vergeten te vertellen: ik heb de MAG en de M16 ook al op het dak geschroefd. Als je Jan nog ziet, vraag even of hij mijn plunjezak mee wilnemen.

  2. @Wilhelmien-ik maak me al een tijdje zorgen, wilde eerst langer in nederland blijven maar het lijkt me beter om zsm terug te gaan (als ik door de beveiliging heen kom natuurlijk)

  3. Volgens mij wordt het echt tijd dat je eens gaat kijken hoe het met ‘m is, ik vertrouw het niet.Doet me denken aan de film “schatjes
    Maar je neemt toch nix meer wat niet mag, zo ben jij niet….”
    Een heel goede reis, veel succes met Battambang resort, hou ons op de hoogte en ik hoop jullie volgend jaar weer te zien.
    en doe de groeten aan je leuke vrouw Phary!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s