Onbekende tempels…..

De ontwerpafdeling van Battambang Resort ligt volgens mij op z'n gat. Al weken niets meer gehoord uit Nederland/Zwitserland. Is Zwitserland nog niet aangesloten op het wordwideweb? Nee, dan in Cambodja. Zelfs in de jungle kunnen we onze mobiele telefoon gebruiken!!!

Maar goed, als Jan op vakantie is dan kunnen we natuurlijk niet achter blijven. Vandaag hebben we dus de auto gepakt en een rondje gereden van bijna 400 km. En wat zijn we tegen gekomen? Prachtige, onontdekte tempels in de bossen. Wij waren pas laat in de middag bij deze tempels en ik was nummer 4 voor vandaag. Mischien omdat de tempels ver weg liggen van Siem Reap want anders heb ik  er geen verklaring voor dat er maar zo weinig toerisiten hier zijn. De eerste tempel die we bezochten was Bantey Torp. Bovenop van een van de torens groeide er een boom. Ongelofelijk. Daarna een iets wat bekende tempel bezocht. Bantey Chhmar. Hier vind je ook de lachende gezichten, net als in de Bayon Tempel. Wederom, een geslaagd dagje uit. Nu snel mijn email checken want mischien is er wel post van Jan met nieuwe ontwerpen.

DSC04341

DSC04314

DSC04343

3 thoughts on “Onbekende tempels…..

  1. Ik vraag me af of Jan nog wel terug komt, hij doet nix anders dan reizen en feesten hij vergeet zijn web-log en nu ook het Resort Maar dat jij nu ook zo begint, hoe moet dat nu met de opening op 11.11.11. Heb onze tickets al geboekt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s