Zaterdagochtend…

Tijd om de auto te wassen. En dat doe je in Cambodja in een wasstraat. Geen hightech borstels, stoomcabines, windtunnels en andere apparaten, maar gewoon met de hand. Zelf de auto wassen? Nee, daar zijn de Cambodjaen te lui voor. De auto wordt dus naar een wasstraat gebracht. En omdat ik bezig ben te integreren in de samenleving, doe ik het dan dus ook. Eerst wordt de auto gewassen door een stuk of 8 jongens en daarna wordt het van binnen schoongemaakt door een stuk of 8 meisjes. In 15 minuten lijkt de auto weer als nieuw.

06082010161

4 thoughts on “Zaterdagochtend…

  1. Heel goed andré dat je de mensen daar aan het werk houdt! Maar volgens mij heb je er zelf gewoon geen zin in!!
    Maar ik geef je gelijk het is ook niet mijn hobby!!

  2. Ik wil heel graag een autowassen maar als ik hiermee 16 man/vrouw aan het werk kan zetten…….Dit noemen we de economie stimuleren. Goed voor het land.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s