Battambang Resort: Fase 2

Fase 2 van Battambang Resort is bijna voltooid. Om het geheugen een beetje op te frissen. Fase 1: aankoop van grond. Fase 2: ophogen (1 meter hoger) van het grond plus de muur er omheen bouwen.

Alleen de poort moet nog geschilderd worden en dan is fase 2 klaar. Nu moeten we wachten tot het regenseizoen voorbij is en dan kunnen we beginnen met het echte werk. Fase 3: bouwen van de huisjes, restaurant en zwembad.

25072010130 

Wilhelmien had het gisteren over mais. Je wordt op je wenken bediend, meid. Op dit moment, waar in de toekomst het restaurant en zwembad zou komen, staat vol  met mais. Onze tuinvrouw heeft haar best gedaan en nu  hebben we o.a. mais , maar ook aardappelen heeft ze gepoot (sweet potatoes). 1,5 maand geleden hebben we ruim 250 bomen geplant en gelukkig zijn de meeste nog in leven. Een paar bananen bomen hebben het helaas niet gered. Heel erg is het nu ook weer niet want ze stonden op een plek waar later huisjes zouden komen te staan.

25072010126

10 thoughts on “Battambang Resort: Fase 2

 1. Hoi Andre, durf het bijna niet te zeggen, maar ook ik volg je op de site, geen volgeling hoor,maar gewoon interesse, na het mailtje van Lily.Vorig jaar ben ik met mijn dochter bij jullie geweest en heb toen genoten van de tijd en nu ik lees over jullie trip bedenk ik me dat ik dus zeker nog een keer terug moet om al dat moois dat je beschrijft te bekijken.
  Juist het minder toeristische is wat mij telkens weer aantrekt.Daarom heb ik ook zo genoten van Battambang en de trip op de brommer met Mr. Thin? Wie weet zien we elkaar dus als jullie acc. klaar is in Battambang.
  Ik heb Lily nog een mailtje gestuurd maar helaas nog geen reactie gehad.
  Dit jaar ga ik naar Noord Vietnam en las dat jullie daar ook onlangs zijn geweeest, toevallig!? ook ik had contact met Cees gezocht om een trip voor mij te boeken, maar helaas is dat niet gelukt, nu ga ik weer met van Verre.
  Hartelijke groetjes voor jullie 2.
  Ria

 2. Hè hè gelukkig, mais, ik voel me al helemaal thuis, nu nog eens kijken hoe de huisjes worden, zorg je wel voor een goeie douche, die was in lotus lodge niet zo geweldig, nu mag ik toch nog wel suggesties geven, moet toch nog gebouwd worden, dit is op het moment het enige wat ik wens, rest volgt!!
  Maar de muur ziet er goed uit, ga zo door

  Veel succes en plezier

 3. Nog een vraag waarom noem je Menno “Henk” is voor mij wel erg verwarrend hoor!
  Kom je trouwens ook naar cafe Bens in Overlangel op 7 augustus, zou wel gezellig zijn, och even heen en weer vliegen wat stelt dat nou voor!

 4. @Ria: Leuk dat je ook een berichtje achterlaat. Jammer dat je geen volgeling wilt worden anders had je een gratis t-shirt gekregen. Jammer dat het met Cees niet gelukt is. Hij heeft mooie tochten naar het Noorden van Vietnam. Een aanrader is Quan Lan, vlakbij Halong Bay. Zeker als je niet van toeristische plekjes houdt. Ook Cambodja heeft nog genoeg plekjes waar nauwelijks toeristen komen. Houdt de komende weken deze weblog in de gaten en dan zul je versteld staan van al het moois in Cambodja. Een fijne vakantie toegewenst en groenten aan je dochter. Je bent van harte welkom in Battambang en de rest van Cambodja

 5. @Wilhelmien: Gelukkig dat je al helemaal thuis voelt in Battambang. Ik zal het aan Jan doorgeven. Hij is de man van de douches.
  Waarom noem ik Menno, Henk en noem ik Menno niet Menno? Als ik Menno Menno zou noemen zou dit heel verwarrend voor me zijn. Als ik nu Menno Henk noem dan is dit veel duidelijker voor me en er ontstaan geen misverstanden. Daarom noem ik Menno, Henk en niet Menno, Menno. Snap ie?

 6. @Wilhelmien: Vliegen stelt inderdaad niets voor. Ik zou best willen komen maar 7 augustus zit ik weer in Battambang. Maar als ik jou was zou ik niet naar Overlangel rijden als je Jan en Phary wilt zien. Het is beter om naar Langeboom te gaan.

 7. Oeps foutje, maar ik heb het goed opgeschreven hoor!
  Jan zit jij niet bij Feijenoord bij het afscheid van Gino?
  Snap nu tenminste wie Menno en Henk zijn, het is me nu helemaal duidelijk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s