Zwemmen…..

In het verleden kwamen de kinderen van SOID regelmatig in Lotus Lodge zwemmen. Mr. Chamroun van Angkor Spirit hotel heeft deze taak nu overgenomen en de kinderen zijn van harte welkom in zijn hotel. Vanmiddag hebben ruim 20 kinderen dankbaar gebruik gemaakt van het zwembad. Ook Lily en ik waren van de partij. Het was afzien. Uitgeput maar wel met een voldaan gevoel zijn we later huiswaarts vertrokken.

21062010043_2

SOID is een kleine organisatie  in Siem Reap die  een klein weeshuisje heeft en een schooltje voor hele arme kinderen heeft opgezet. De leraren worden betaald door SOID. En omdat de kinderen naar school gaan en niet voor het inkomen kunnen zorgen voor de familie geeft SOID ook maandelijks eten aan deze families zodat de kinderen toch naar school kunnen gaan.

2 thoughts on “Zwemmen…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s