Begin van een nieuw weblog

Welkom op een nieuw weblog van Andre Ruys. Nieuw, omdat ik in het verleden een soortgelijke site heb gehad, alleen toen heette het nog niet bloggen. Dat was ruim 8 jaar geleden toen ik vertrokken ben uit Nederland. Na 1,5 jaar ben ik  vanuit Australie, Thailand, Malaysie , Singapore, uiteindelijk in Cambodja terecht gekomen. Toen ben ik ook gestopt om de dagelijkse belevenissen op internet te plaatsen. Nu is er een nieuwe fase in mijn leven aangebroken, dus tijd om aan de slag te gaan met een blog en de ervaringen met anderen te delen.
Na 7 jaar hebben we 2 bedrijven vanuit het niets (local adventures Cambodia en Lotus Lodge) tot succesvolle ondernemingen kunnen maken. Afgelopen mei zijn wij (mijn vrouw Lily en ik) gestopt en richten ons nu op nieuwe projecten. Het eerste waar we nu mee bezig houden is het opzetten van Battambang Resort. Dit doen we samen met Jan en Pharry. Ook een Nederlander die met een Cambodjaanse getrouwd is. Battambang Resort wordt vanaf het begin opgebouwd. Op dit moment hebben we de grond en zijn we bezig het land op te hogen, muren te plaatsen en een begin te maken met de beplanting. Het regenseizoen kan ieder moment los barsten en dan moeten we wachten met de bDSC02711
ouw. De grond moet eerst 1 regenseizoen inklinken en dan kunnen we een start maken met de bouw van de bungalows. Deze weblog zal ook vaak in het teken staan van de ontwikkelingen in Battambang.
Ideeen en suggesties  mbt de Battambang resort zijn welkom. Je kan me mailen : andreruys@battambangresort.com
Ik wens iedereen veel plezier toe met dit blog.
Andre

10 thoughts on “Begin van een nieuw weblog

 1. Hey Andre en Lily,

  Sinds ik weg ben uit Siem Reap is er een hoop gebeurd bij jullie. Hopelijk zien we elkaar weer snel om bij te kletsen.

  (Zo de eerste reactie is geplaatst, dus laat dat gratis biertje maar komen)

 2. daarom is het mischien beter dat je gewoon hier blijft want in de toekomst zullen er nog wel meer dingen gebeuren.

 3. Ik lees niets over een gratis cognacje!
  Is dat te regelen?
  Pa in ‘t Veld.
  (Moe lust alles, mits er alcohol in zit)

 4. Ik zal eerst met de penningmeester moeten overleggen. Cognac is geen kaatepis. Voor moe hebben we rijstwijn of anders mekong wiskey. Daar heb ik geen toestemming van Jan nodig, dat mag ik zo weggeven.
  @Leo, dank je.

 5. Hallo Andre en Lily,
  Wat een verassing.Zo’n mooi resort te verlaten.Met veel plezier denken wij terug aan de dagen bij jullie. Het was super.Natuurlijk blijven we jullie volgen , en wie weet zien we elkaar terug.
  Hartelijke groeten,
  Ton, Ingrid , Trix en Erik

 6. Hoi Andre en lily
  wat jammer dat jullie weg zijn in lotus lodge. maar als alles goed gaat zien wij elkaar terug in jullie resort in batambang
  Groetjes harrie Lies Miel en Wilhelmien

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s